> Auto inruilen? Ontvang een spoedbod binnen 15 minuten

Beschikbare vacatures

Claimbehandelaar

Als Claimbehandelaar ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers en afnemers wanneer het een keer tegen zit. Dit goed en adequaat op lossen is een zeer belangrijk onderdeel bij het in stand houden van onze handelsrelaties. Het is een kans om onze toegevoegde waarde als partner te laten zien! Samen met onze eigen inspecteurs beoordeel je of de aangekochte auto’s zijn zoals omschreven. Bij twijfel heb je overleg met ze of met andere collega’s op kantoor. Je krijgt alle ruimte om dit zelfstandig te doen. In het geval van afwijkingen weet je een juiste oplossing te vinden met leverancier en afnemers. Onze klanten zullen je inzet snel waarderen waardoor toekomstige claims steeds vlotter en leuker gaan. Je bent in staat om begrip te tonen, maar verliest het bedrijfsbelang daarbij niet uit het oog. Een klein deel van de inspecties wordt uitgevoerd door een extern inspectiebedrijf ook hier heb je geregeld contact mee. Je werk is dus een echte teamprestatie waar jij het middelpunt van bent!

Inkoper / taxateur 

Je taxeert dagelijks inruilauto’s waarbij je de skills en het lef hebt om “het randje op te zoeken” bij het bepalen van de waarde. Hierbij kun je ook gebruik maken van intern ontwikkelde IT-systemen en aanwezige data. Samen met je collega’s volg je de uitgebrachte biedingen op om zoveel mogelijk auto’s in te kopen. Je voelt je daarnaast verantwoordelijk voor aangekochte auto’s en je weet daar het maximale uit te halen. Je klanten variëren sterk, van kleinere universele autobedrijven tot en met de grootste dealerbedrijven van Nederland, maar ook leasemaatschappijen.

Trader

Als Trader ben je dagelijks bezig met het inkopen én verkopen van auto´s en diverse commerciële werkzaamheden die daarbij horen. Je belt met onze leveranciers en onderhoud de goede contacten met ze om zo je inkoop te verkopen. Onze afnemers kopen graag van je omdat je hun taal spreekt, via onze tools kun je ze van alle informatie voorzien om de auto’s te verkopen. Je bent onderdeel van een team dat auto´s koopt en verkoopt van alle merken en prijsklassen.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Contact

Bezoekadres

Postadres

Postbus 414
7300 AK Apeldoorn

Contact

088-8833222

Algemeen

KvK nummer: 58724710
BTW nummer: NL853154910B01

© Autotaxatie Partners

Volg ons

Volg ons