Werken bij

Werken bij Autotaxatie Partners

WhatsApp Image 2019-04-17 at 9.39.54 AM

Autotaxatie Partners is de partner voor professionele autobedrijven op het gebied van online taxatietools, inkoop en verkoop van occasions. Naast het leveren van taxatietools en het taxeren van auto’s brengen we ook gegarandeerde biedingen uit op auto’s. Hiervoor werken we samen met 100 geselecteerde afnemers. Hierdoor kunnen we altijd een goed bod uitbrengen. De inkoopvoorwaarden van Autotaxatie Partners voor autotransacties zijn gericht op comfort en zekerheid voor het autobedrijf. Alle aangekochte auto’s worden gecontroleerd én betaald vóórdat deze worden opgehaald!

Beschikbare vacatures

Inkoper / Taxateur

Vanwege een sterke aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een succesvolle inkoper van occasions. Heb jij het gevoel van de handel in je vingers en weet je hoe je je inkoop moet verkopen? Vind je het leuk om met een team op innovatieve wijze targets na te streven? Dan ben je van harte welkom bij ons als Inkoper / Taxateur!

(Junior) Trader

Als Junior Trader ben je dagelijks bezig met het inkopen en verkopen van auto´s en alle werkzaamheden die erbij komen kijken. Je belt met onze klanten en onderhoud de goede contacten met ze om zo je inkoop te verkopen. Je bent onderdeel van een team dat auto´s koopt en verkoopt van alle merken en prijsklassen. Daarnaast ben je enkele uren per week bezig met relatiebeheer waarbij je bestaande relaties er toe beweegt maximaal te profiteren van onze tools.

IT - (Junior) Developer

Je bent binnen ons team degene die, samen met je collega developers, zorg draagt voor de technische ontwikkeling van onze toepassingen. Samen met je collega’s kies je voor de juiste techniek en functionaliteit zodat we gebruiksvriendelijke applicaties kunnen ontwikkelen en onderhouden.